Registration: $65 (full price), $50 (concession), $35



Download 20.35 Kb.
Date conversion20.10.2016
Size20.35 Kb.


3D: Exploring 3D technologies in museums/galleries/learning/ teaching

8 July 2014


Registration: $65 (full price), $50 (concession), $35 (full-time students)
Where: Bld. Y3A, Macquarie University, North Ryde

8.30am

Registration (30 mins)

 

9.00am

Introduction (40 mins) - Helen and Andrew (8 mins)

Professor John Simons, Executive Dean, Faculty of Arts, Macquarie University (5 mins)

Michael Rolfe, CEO, M&G NSW (5 mins)

Lexodiuos Dadd (10 mins)

Helen (7 mins)


 

Welcome from MQU

Welcome from M&G NSW

Welcome to Country

Housekeeping & Introduction to Larry


9.40am

Session 1 - Keynote address (50 mins)

NMC research on the impact of 3-D on Higher Education
and Museum engagement.

Larry Johnson, New Media Consortium






10.30am

Morning tea (25 mins)

 

11.00am

Session 2: Case studies

3 x speakers (3 x 30 min) incl. discussion / Q&A

 

 Macquarie University 3D Showcase

Chair: Michael Rampe, Macquarie University



 

 

 [Ctrl][P] Objects on Demand 3D printing

Ross Colebatch

Object: Australian Design Centre





 

 Using 3D printing in teaching in art practice (TBA)

Rod Bamford

College of Fine Arts, UNSW





12.30pm

Lunch (50 mins)

3D Display

1.20pm

Session 3: Impact

2 x speakers (2 x 30 min) incl. discussion / Q&A

 

 3D and Intellectual Property

Robyn Ayres, Executive Director

Arts Law Centre of Australia





 

3D printing and the Fablab Adelaide

Jake Henderson






2.20pm

Afternoon Tea (20 mins)

 

2.40pm

Interactive Presentation (60 mins)

Demonstration (60 mins)

 

Leveraging the third dimension:
Augmented Reality and Education

Dr Matt Bower (Confirmed)

Senior Lecturer, Macquarie University


Acquisition and delivery methods for virtual artefacts

Michael Rampe (confirmed)



Educational Designer, Macquarie University

 

3.40pm

Wrap Up

 

4.00pm

Close

 

 

 


The database is protected by copyright ©ininet.org 2016
send message

    Main page