Iti mulțumim pentru cuvântul tău tată! Dă-ne înțelepciune în timp ce parcurgem această învățăturăDownload 0.64 Mb.
Page1/89
Date13.09.2023
Size0.64 Mb.
#62056
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   89
Rugăciune Izabela

Rugăciune
Iti mulțumim pentru cuvântul tău tată! Dă-ne înțelepciune în timp ce parcurgem această învățătură.
Ne rugăm pentru un scut mai mare de mijlocire pentru că, pe măsură ce discernem acest spirit care operează în viața noastră, acesta va fi stârnit. Acum ne rugăm împotriva descurajării, depresiei, deznădejdii și disperării.
Legăm împreună să fim scuturi de rugăciune unul pentru celălalt. Ne vom sprijini unii pe alții după cuvântul Tău din Efeseni 6.In numele lui Isus, nu te vom tolera spiritual Izabela! Nu vom tolera imoralitatea și idolatria voastră.
Nu vom tolera munca voastră emoțională împotriva sufletelor oamenilor-deplasarea voastră, lupta voastră, frica etc. Vom fi poporul înaintemergător pe care Dumnezeu ne-a chemat să fim, în numele lui Isus!
Nici o toleranță în numele lui Isus!
Amin!

Rugăciune
O Rugăciune Pentru A Învinge Dalila
Dumnezeule, Te lăudăm pentru cine ești! Ești atotputernic și victorios asupra tuturor dușmanilor noștri! Ochii tăi au văzut toată nedreptatea pe care am suferit-o din mâna Dalilei.
Vă cerem iertare pentru că ați fost de acord cu orice Dumnezeu Filistean în numele lui Iisus. În fiecare zonă a vieții noastre în care inamicul a construit o fortăreață, vă rugăm să dărâmați fiecare fortăreață cu armele voastre divine.
În zonele în care am permis spiritului seducător al Dalilei să ne influențeze gândurile sau acțiunile, vă rugăm să ne iertați. Noi detronăm puterea Satanei asupra noastră, alegând să vă urmăm pe deplin și să vă ascultăm poruncile.
Doamne, împuternicește-ne cu puterea ta divină și redă-ne bucuria mântuirii noastre!
Declarăm că numai tu esti puterea noastră! În numele lui Iisus, interzicem orice spirit seducător și orice misiune malefică în fiecare domeniu al vieții noastre care ne este neplăcut.
Ne pocăim de jurămintele neîmplinite și declarăm astăzi că devenim împuterniciți să împlinim voința ta pentru viața noastră.
Vă mulțumim pentru milă și iertare! Mulțumesc pentru sângele lui Mesia! Vom recupera tot ce ne-a fost furat în numele lui Iisus!
Amin!


Download 0.64 Mb.

Share with your friends:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   89
The database is protected by copyright ©ininet.org 2023
send message

    Main page